Fatzerkalenders

De kalenders welke aangeboden worden zijn zogenaamde Fatzerkalenders. Fatzer is een Zwitsers bedrijf, en wij hebben de rechten om de kalenders in Nederland te verspreiden.

Al de kalenders zijn voorzien van bijbelteksten (Statenvertaling/Herziene Statenvertaling). Door de zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding zijn de kalenders een aanrader voor uitdeling of cadeau aan het einde van het jaar. Er zijn verschillende thema's, zodat er voor een ieder een goede keus te maken is.

Voordeelboeken

De voordeelboeken bestaan uit diverse rubrieken. Wij kopen regelmatig partijen in bij diverse uitgevers, waardoor er een gevarieerd aanbod is voor jong en oud, met kortingen welke oplopen tot 60% van de reguliere verkoopprijs.

Dagwijzer heeft een herdruk gerealiseerd van 2 unieke uitgaven van C.H. Spurgeon: De gelijkenissen van de Heiland en De wonderen van de Heiland. Dit zijn unieke uitgaven. Ze behoren tot de bekendste werken van deze prediker, en misstaan in geen enkele boekenkast!

 

Mogelijkheden

Vrijwel alle producten welke op de site worden aangeboden worden exclusief door Dagwijzer verkocht. Al de producten zijn echter verkrijgbaar in de christelijke boekhandel.

Het assortiment wat Dagwijzer kan leveren is enorm: Wij kunnen vrijwel alle boeken leveren welke in Nederland verkrijgbaar zijn. Christelijke boeken kunnen vrijwel altijd binnen 1 werkdag verstuurd worden. Onze zusteronderneming is boekhandel het Boekpunt, in  Putten; daardoor kunnen wij u alle boeken welke u wenst, leveren.

De prijzen op de site zijn excl. verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 25,00 berekenen wij u € 2,95 verzendkosten. Boven de € 25,00 leveren wij u zonder verzendkosten. U ontvangt bij de levering altijd een BTW-factuur.

Heeft u nog een vraag?

Neem contact met ons op via info@dagwijzer.nl
Onze experts staan voor u klaar!